Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari 2024

Embrace Body Positivity: Popilush Shapewear Fits All Sizes and Body Shapes

Hi ladies, Have you ever thought about your personal appearance? It influenced by fashion, how to dress and what you wear. Well, it is not a simple things so you have to think before buy it. Because what other people wear, it does not mean that it will proper on you. Remember, each person is unique and therefore we have different sizes and different bodies. As a result, we are increasingly more likely to think about how to choose clothes that will look good on me as well as on other people. In other words, knowing how to feel good about what you wear is increasingly on the agenda when it comes to clothing and clothes that everyone can wear. So, therefore, we have to see how much wardrobes have changed and how the clothes themselves have evolved and that is why dresses also have their part in this essence. Which dress should I choose for those who like greater privacy? Just like the security of having a dress that will be perfect on your body you also need to know what you lik

Review Produk Terbaru Implora 2024

Hai semua, Aku yakin nih, kalian pasti sudah tahu brand Implora kan? Namun, kalian udah tahu belum kalau Implora mengeluarkan produk baru? Penasaran gak nih? Oke, aku spill nih produk barunya yaitu Implora Cleansing Face and Body Bar Soap yang merupakan sabun untuk membersihkan wajah dan badan. Produk baru Implora ini memang wajib diulas karena bagus banget manfaatnya untuk kulit. Jujur, awalnya aku agak skeptis karena zaman now kok face wash berupa sabun batang. Eh tapi aku penasaran juga sih karena Implora termasuk brand yang cukup terkenal dan banyak yang bilang bagus jadinya aku tertarik untuk cobain. Yuk simak review produk terbaru Implora 2024 ini. Kenalan dengan Cleansing Face and Body Bar Sesuai dengan namanya, sabun batang ini memang mampu membersihkan wajah dan badan. Bukan itu saja, sabun ini juga membuat kulit menjadi lembap dan segar seharian. Produk dengan berat netto 60 gr ini tentu saja sudah mendapat izin BPOM dengan n omor BPOM yang tercantum pada kemasan.